Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kend din kirke

JUL
05

Kend din kirke


Dato Onsdag d. 5. juli 2023, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted Borup kirke, Hovedgaden 41, 4140 Borup
Medvirkende
Jens Elkjær Petersen
Kend din kirke

Kend din kirke!

Onsdag d. 5. juli i Borup Kirke kl. 19.00, onsdag d. 12. juli i Kimmerslev Kirke kl. 19.00 og onsdag d. 19. juli i Nørre Dalby Kirke kl. 19.00.

Her har du uanset om du har boet på egnen i mange år eller lige er flyttet til en mulighed for at lære noget om vores tre kirker, som hver især bærer på deres egne særheder og historier.

Vi byder velkommen til en kort aftenandagt, hvor vi sammen vil synge nogle af vores smukke aftensalmer og der vil være festlig musik for fløjte og orgel.

Derefter vil Jens Elkjær Petersen fortælle om kirken, vi befinder os i. Det er vores ældste bygninger, men ikke museer; de er netop huse i brug - og hvilken imponerende historie, de hver især gemmer på!

Musikerne vil fortælle lidt om den musik, der spilles og endelig slutter vi af med et køligt glas på kirkegården i den lune sommeraften.

Jens Elkjær Petersen står for alle aftner. Tillige medvirker Søren Gleerup Hansen, organist i Sct. Mariæ kirke og Kronborg Slotskirke onsdag d. 5. og 12. juli. Onsdag d. 19. juli spiller vores faste organist Gro Larsen. Winnie Bugge Frandsen medvirker alle tre onsdage på fløjte.

Vi glæder os til at se dig!