Høstgudstjenester

Søndag d. 26. september kl. 09.30 i Nørre Dalby kirke og 11.00 i Borup kirke

Kirkerne vil være smukt pyntet, vi vil sammen synge de kendte høstsalmer, og der vil værefestlig musik for obo og orgel.

Efterfølgende er der mulighed for fælles frokost i sognegården.

Tilmelding til frokosten er nødvendig senest onsdag d. 22. september og kan ske på mail til sognepræst Katrine Winkel Holm kwh@km.dk  eller telefon 51 20 64 47.

To onsdage i musikkens tegn

Onsdag d. 29. september kl. 19.00 i Borup kirke er der koncert med Winnie Bugge Frandsen, traversfløjte og Lars Hedelius-Strikkertsen, 1800-tals guitar. De spiller iørefaldende og glad musik, som den kan have lydt ved Wienerkongressen i 1814-15.

Onsdagen efter, d. 6. oktober kl. 19.00 i sognegården, er der "Sangaften - Den nye Højskolesangbog" ved Katrine Winkel Holm og Jens Elkjær Petersen. Torben Holdt sidder ved klaveret.

Alle er velkomne og begge arrangementer er ganske gratis.

• Borup - Kimmerslev - Nørre Dalby Pastorat
  • Postadresse: