Konfirmationer i Borup-Kimmerslev-Nr. Dalby pastorat 2019

Kom med på sognerejse til Israel foråret 2020

Lige nu har alle mulighed for at tage med den lokale menighed på sognerejse til Israel/Palæstina. Turen foregår 1. til 8. marts 2020 og der er tilmeldingsfrist senest 1. juni 2019

Sognepræst Katrine Winkel Holm medvirker som præst på ekspeditionen, der også er en rejse i Jesu fodspor.

Journalist Rasmus Birkerod – kendt fra tv-programmet Præstens Lektie – er rejseleder og guide. Han har jævnligt arbejdet i området som rejseleder gennem de seneste 22 år, hvor han har stået i spidsen for sognerejser og andre slags rejser til området.

Det her er en rejse til et af klodens mest bemærkelsesværdige rejsemål. Vi kommer til at gå op og ned af Bibelhistorien. Oliebjerget, Golgata, Genesaret Sø og den bakketop, hvor Jesus holdt sin bjergprædiken, er steder, som gør uudsletteligt indtryk.

Turen koster 14.500 kr per person, en pris, der inkluderer fly, ophold, morgenmad og aftensmad.

For at få mulighed for at få vendt alle spørgsmål i god tid bliver der lavet et informeringsmøde om rejsen søndag d. 12. maj kl. 12.30 i Borup sognegård, 14 dage inden tilmeldingsfristen 1. juni.

Vil man vide mere om rejsen inden da, skal man kontakte Katrine Winkel Holm enten på telefon 51 20 64 47 eller mail kwh@km.dk eller læs mere i folderen om rejsen HER

Konfirmationer 2020

Konfirmandtilmelding

Klik her

for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, og du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte præsterne (Du finder kontaktoplysninger her på siden).

I forbindelse med tilmeldingen er det ikke muligt at vælge kirke eller dato.

Sognets konfirmationsdatoer og –kirker er her, og vi garanterer den ønskede dag og kirke. Det bliver der lejlighed til at melde ind til efteråret. Tidspunktet for konfirmationen vil senere blive meddelt.

• Borup Kirke - Store Bededag

​        fredag d. 8. maj