Aftengudstjeneste og foredrag

Søndag d. 3. februar kl. 19.00

med TV-vært Kristian Bech

3. februar kl. 19.00

Vi kender Kristian Bech fra TV2’s reportageprogram Station 2 TÆT PÅ, hvor han i hvert program giver et indblik i miljøer, personer eller kriminalsager, vi normalt ikke kommer i nærheden af. I foredraget fortæller han alle de sjove, skræmmende og hjerteskærende episoder fra hans tid som politibetjent, som var fyldt med udfordringer, sammenhold og tvivl. Og han beretter om, hvordan han tog sit job op til overvejelse, og i en alder af 38 besluttede at vende op og ned på sit arbejdsliv. På blot et år gik Kristian Bech fra at være politiassistent i en af politiets observationsgrupper, til at stå som vært på ”Station 2”, et af TV2’s ældste og mest hæderkronede programmer.

I foredraget får vi et kik ind bag kulissen på de populære tv-programmer og berører også de alvorlige og ubehagelige sider af sit arbejde.

Vi begynder i Borup kirke kl. 19.00 med en kort aftengudstjeneste ved sognepræst Katrine Winkel Holm og går herefter over i sognegården, Hovedgaden 72.

Alle er velkomne.

Konfirmationer 2020

Borup Kirke - Store Bededag fredag d. 8. maj

Borup Kirke - Kristi Himmelfartsdag torsdag d. 21. maj

Borup Kirke - søndag d. 24. maj

Kimmerslev Kirke - søndag d. 10. maj

Nørre Dalby Kirke - lørdag d. 16. maj

I lighed med tidligere år, kan man frit vælge mellem disse datoer. Indskrivningen til forberedelse og konfirmation vil ske senere på året.

• Borup - Kimmerslev - Nørre Dalby Pastorat
  • Postadresse: