Konfirmation 2022

Der er mulighed for konfirmation i Borup, Kimmerslev og Nørre Dalby kirker i 2022 følgende dage:

• Store Bededag, fredag den 13. maj Borup kirke
  • Søndag den 15. maj Kimmerslev kirke
  • Lørdag den 21. maj Nørre Dalby kirke
  • Kristi Himmelfartsdag, torsdag den 26. maj Borup kirke
  • Søndag den 29. maj Borup kirke

Dagen kan man frit vælge og tidspunktet trækkes der lod om i løbet af efteråret.

Information om tilmelding til konfirmationsforberedelse i skoleåret 21/22 vil være at finde her på kirkens hjemmeside i løbet af juni.

Spørgsmål er velkomne til præstesekretær Winnie Bugge Frandsen på mail wbf@km.dk

Gudstjenester i april

Restriktionerne for afholdelse af gudstjeneste er lempet. Det betyder, at vi igen kan synge salmer sammen, at vi kan være flere i kirkerne og at vi kan holde gudstjenester, som vi kender dem med altergang og tid til ro og nærvær. Derfor er der fremadrettet ikke ekstra-gudstjenester og vi ophæver anbefaling om tilmelding. Der er gudstjenester:

Søndag d. 25. april kl. 11.00 i Borup kirke ved Jens Elkjær Petersen.

Fredag d. 30. april, Store Bededag, kl. 11.00 i Borup kirke ved Lis Levring.

Velkommen i kirkerne!

• Borup - Kimmerslev - Nørre Dalby Pastorat