Café og kirke

Torsdag den 22. november
kl. 10.30-12
i Sognegården, Hovedgaden 72.

Så nærmer tiden sig for næste gang "Café og kirke"

Denne formiddag vil der, udover kaffe, snak og en sang eller to, også være lejlighed til selv at finde den indre kreative side frem og lege med gran, lys og ler. En festlig formiddag, hvor vi måske også kan få tid til at lade de forskellige fortællinger om traditioner fra vort eget liv få et ord med på vejen.

Alle er meget velkomne!

Kommende arrangementer og særlige gudstjenester

15. november spaghettigudstjeneste kl. 17.00 i Borup Kirke

En kort gudstjeneste målrettet børnefamilier med efterfølgende mulighed for fællesspisning i Sognegården.

22. november Café og kirke kl. 10.30 i Sognegården

En hyggelig formiddag, hvor der vil være kaffe, snak, et par sange og mulighed for at være kreativ med ler, gran og lys.

Onsdag d. 5. december kl. 17.00 i Borup Kirke - Sangerlaug

Kom og lær kommende søndags salmer og hør, hvorfor netop de skal synges. Det er en kop kaffe til at smøre stemmebåndene. Julie Holmegaard-Schade og Gro Larsen stå for indstuderingen og sognepræst, Lis Levring fortæller lidt om salmerne.

Søndag d. 9. december kl. 12.15 i Borup Kirke - Koncert ved kirkernes ungdomskor - Spot-On.

Koret vil ved denne lille koncert vise, hvad de har arbejdet med i løbet af året. Koret vil synge på både dansk og engelsk, fx: Glade jul, Go down Moses og Halleluja. Men kom selv og lyt til den flok begejstrede unge mennesker. Koret ledes af Julie Holmegaard-Schade.

Mandag d. 10. december kl. 19.30 i Borup Kirke - Julekoncert med koret High On Gospel

Traditionen tro afholder det lokale gospelkor julekoncert i Borup Kirke under ledelse af Henrik Davidsen. Koret vil synge nogle af de sange, som de har øvet i efteråret. Der vil være mulighed for at synge med på nogle sange. Dørene åbnes for publikum kl. 19.15.

Søndag d. 23. december kl. 15.00 i Nørre Dalby Kirke - børnegudstjeneste ved Lis Levring

En julegudstjeneste for børn og deres familier.

Musikken ved julens gudstjenester:

1. søndag i advent d. 2. december kl. 9.30 i Borup Kirke og 11.00 i Nørre Dalby Kirke

Kirkernes tre musikere - Julie Holmegaard-Schade, sang, Winnie Bugge Frandsen, fløjte og Gro  Larsen, orgel medvirker. Prædikant Katrine Winkel Holm.

Juledag d. 25. december kl. 11.00 i Borup Kirke

Julesøndag d. 30. december kl. 11.00 i Nørre Dalby Kirke

Her vil der igen være mulighed for at lytte til kor, da både Ejby Kirkes kor og Spot-On (vores kor) medvirker ved gudstjenesten. Tillige medvirker Julie Holmegaard-Schade, sang, Winnie Bugge Frandsen, fløjte og Torben Holdt, orgel. Jens Elkjær Petersen er prædikant.

• Borup - Kimmerslev - Nørre Dalby Pastorat
  • Postadresse: