Minikonfirmand

Minikonfirmand-undervisning begynder onsdag d. 23. september

Fra september får alle børn i 3. klasse fra Borup Skole og Borup Privatskole mulighed for at gå til minikonfirmand.

Som minikonfirmander kommer børnene til at høre de bedste historier fra Bibelen, lære Fadervor og der bliver også tid til et orienteringsløb, hvor børnene bl.a. kommer en tur på kirkeloftet. Forløbet slutter med en adventsgudstjeneste med julekrybbe, hvor hele familien er inviteret med.
Alle børn på 3. klassetrin er velkomne.
Vi begynder hver gang i Borup kirke og går så over i Møllelundgården, hvor der bliver serveret saftevand og kiks for børnene.

Første gang er tirsdag d. 23 september kl. 14.30.

Vi tilbyder at hente børnene i SFO’en og følge dem hen til kirken.

Det er gratis at gå til minikonfirmand, og tilmelding kan ske på mail til sognepræst Katrine Winkel Holm kwh@km.dk  eller telefon 51 20 64 47.

Koncertfortælling

Borup Kirke torsdag d. 24. september kl. 19.00

Leonard Cohen og Johnny Cash er to store og elskede sangskrivere. Deres sange, hvoraf mange er blevet klassiskere, har tekster, der omhandler krig, kærlighed, magt og tro.

Duoen "The beautiful losers" (opkaldt efter en roman af Leonard Cohen) består af Peter Danielsen på guitar og vokal og Merete Bøye på vokal.

Glæd dig til en aften med sange, der både er melankolske og opløftende, og til at blive ført ind i de to sangskriveres fascinerende univers.

Efterfølgende er menighedsrådet vært ved et glas vil i våbenhuset.

• Borup - Kimmerslev - Nørre Dalby Pastorat
  • Postadresse: