Indskrivning til konfirmation 2019

Efterårets arrangementer

20. september kl. 19.00 i Sognegården: Foredrag med fællessang ved Finn Jørgensen - "Den danske revy"

I foredraget vil Finn Jørgensen, komponist, forfatter og tidligere lærer på Borup skole, fortælle om kendte revyviser som de fleste kender og kan synge med på.

2. oktober kl. 17.00 i Sognegården: Koncert for børn - "Den lille pige og operasangeren"

En rytmisk historie om venskab fremført af musikteatret Påfuglen. Med efterfølgende mulighed for alle børn at deltage i en rytmisk aktivitet. Koncerten henvender sig primært til aldersgruppen 5 - 8 år.

10. oktober kl. 17.00 i Borup Kirke: Sangerlaug

Vi øver den kommende søndags salmer, hører lidt om dem og drikker en kop kaffe sammen. Ved kirkesanger, Julie Holmegaard-Schade, organist, Gro Larsen og sognepræst Lis Levring.

22. oktober kl. 19.00 i Sognegården: Foredrag ved Søren Pind - "Tro og politik"

Hvordan influerer troen på det politiske arbejde? Det vil Søren Pind fortælle om i foredraget, hvor den tidligere minister også vil tage os med på en foreløbig livsrejse.

6. november kl. 19.00 i Sognegården: Foredrag ved Henrik Jensen - "1. verdenskrig og hvordan den forandrede os"

Vi markerer 100-året for afslutningen på 1.verdenskrig med et foredrag med den kendte historiker Henrik Jensen, der fortæller om den katastrofale krig og om, hvordan den stadig påvirker os i dag.

7. november kl. 17.00 i Borup Kirke: Sangerlaug

Vi øver den kommende søndags salmer, hører lidt om dem og drikker en kop kaffe sammen. Ved kirkesanger, Julie Holmegaard-Schade, organist, Gro Larsen og sognepræst Katrine Winkel Holm.

• Borup - Kimmerslev - Nørre Dalby Pastorat
  • Postadresse: