Minikonfirmand

Minikonfirmand startede i september

Fra september hvert år får alle børn i 3. klasse mulighed for at gå til minikonfirmand.

Som minikonfirmander kommer børnene til at høre de bedste historier fra Bibelen og opføre dem for hinanden. De kommer også en tur i kirketårnet og får lov at ringe med kirkeklokkerne og spille på kirkens orgel. Der bliver også tid til et orienteringsløb til Halloween.

Forløbet slutter med en adventsgudstjeneste med julekrybbe, hvor hele familien er inviteret med.

Alle børn på 3. klassetrin er velkomne.

Vi tilbyder at hente børnene ved skolen og følge dem op til Borup kirke, hvor vi begynder hver gang.

Det er gratis at gå til minikonfirmand, og yderligere information kan fåes på mail til sognepræst Katrine Winkel Holm kwh@km.dk  eller telefon 51 20 64 47.