Kulturnat

Kulturnat - fredag d. 30. august

Borup Kirke:
Kl. 18.30 - kl. 20.00 er der skiftevis musik udenfor fra kirketårnet ved Borup Brass Band og indendørs ved kirkens organist Gro Larsen. Imens kan man nyde en forfriskning i våbenhuset.
Kl. 20.30 er der en kort lysgudstjeneste ved Katrine Winkel Holm, hvor ungdomskoret Spot-On synger og Winnie Bugge Frandsen medvirker på fløjte.

Sognegården: Her kan man se en reproduktion af ”Esbjergevangeliet”, malet i 2003-2005 af maleren Erik Hagens. Esbjergevangeliet formidler nutiden i lyset af de bibelske fortællinger.
Fra kl. 18.00 er der mulighed for at købe et let måltid. Overskuddet fra cafeen går til menighedsplejen.

Ved Kop & Kande: Tombola til fordel for menighedsplejen i Borup Kimmerslev Nørre Dalby pastorat.