Gudstjenester

Vi fejrer gudstjeneste i mindst én af pastoratets kirker hver søndag og -helligdag, almindeligvis kl. 11.00.

En gang om måneden inviteres kirkegængerne umiddelbart efter gudstjenesten på kirkekaffe, hvor der også er mulighed for en hyggelig snak. Ligeledes inviterer vi en gang om måneden til morgensang kl. 10.00, hvor vi hører om og øver på dagens salmer.

En gang månedligt er der spaghettigudstjeneste i Borup kirke en hverdag kl. 17.00. Det er en kort gudstjeneste tilrettelagt for børnefamilier. Der er mulighed for spisning i sognegården efter gudstjenesten.

Gudstjenesterne kan ses i kalenderen på forsiden her på hjemmesiden ligesom de findes sammen med øvrige aktiviteter under fanen "aktivitetskalender".

Velkommen i kirke!